Gemeentekampioenschap FNRS 2018

Post to Twitter

We zijn de dag mooi gestart met de springwedstrijd. Anouk van de Hof reed een foutloos parcours en kreeg voor haar rondje maar liefst 74,5 stijlpunt. Daarmee werd zij gemeentekampioen FNRS bij het springen.

Daarna kwam de dressuur aan bod. We kregen jammer genoeg met een paar flinke buien te maken en  daardoor al na een paar combinaties gedwongen de ring naar binnen te verplaatsen. We mochten van de accommodatie van de buurman gebruik maken om los te rijden en zo konden we na deze onderbreking de wedstrijd vervolgen. Uiteindelijk werd de F7 proef van Linda Jonker beloond met de hoogste punten en zij sleepte hiermee het gemeentekampioenschap dressuur FNRS binnen.

Vera Fritsch was deze dag de beste over de twee onderdelen en om die reden mag zij zich het hele jaar Algemeen gemeentekampioen FNRS noemen.

We feliciteren alle ruiters die hebben deelgenomen met hun mooie prestaties en zijn bijzonder trots op onze kampioenen. Verder bedanken we iedereen die zich weer heeft ingezet om van deze dag een succes te maken.

Hartelijke groet,

Het bestuur


De uitslagen op een rij:

Uitslag FNRS gemeentekampioenschap