40+ springen op Hippinkster

Post to Twitter

Speciaal voor de laatste editie van het Hippinksterconcours organiseert Hippisch Hattem op maandagmiddag 6 juni een unieke springwedstrijd voor ‘veteranen’. De organisatie hoopt natuurlijk op deelname van ruiterhelden uit Hattem en omstreken, die ooit hun voetsporen verdienden op het Hippinksterconcours.

De organiserende rijvereniging Hippisch Hattem organiseert in 2022 de allerlaatste editie van het Hippinksterconcours. Reden voor een afscheidsfeest van het concours hippique, dat zich kenmerkt door de kermis en drommen bezoekers die zich kunnen vergapen aan prachtige paardensport, shows en muzikale optredens. Er wordt op maandagmiddag in de wedstrijd voor ‘veteranen’ een tweefasen parcours gesprongen van 0.60 t/m 1.00m. De wedstrijd vindt plaats op het hoofdterrein.

Een startpas is niet nodig, deelname bedraagt €7,50 per combinatie en er zijn unieke prijzen te winnen. Iedereen die zich op welke wijze ook ‘veteraan’ voelt is welkom om deel te nemen. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: charlotte@hippinkster.nl of aanmelden via Mijn KNHS.