Activiteitencommissie

De activiteitencommissie

Wat is het?

Een aantal leden heeft al langere tijd de wens dat er meer leuke activiteiten worden georganiseerd binnen onze rijvereniging. Een aantal enthousiaste leden hebben het initiatief genomen om hiervoor een ‘activiteitencommissie’ op te richten.

Wat doet het?

De commissie organiseert leuke activiteiten voor de leden van Hippisch Hattem. Dit zijn niet de normale clubactiviteiten, zoals de lessen en de wedstrijden, maar juist de extraatjes. Denk bijvoorbeeld aan de gymkhana-dag, oefendressuur, oefencross, workshops, clinics, etc. Ook de deelname aan het verenigingskampioenschap behoort vanaf nu tot de taken van de activiteitencommissie. Zo maken we samen het paardrijden bij onze vereniging nog leuker en leerzamer!

Kan ik meedenken en meehelpen?

Ja, graag! De activiteitencommissie is op zoek naar leden. Vind jij het leuk om ons mee te helpen, meld je dan aan. Vele handen maken licht werk! Hoe meer leden er bereid zijn om de commissie te steunen, hoe meer leuke activiteiten er georganiseerd kunnen worden.

Hoe kom ik in contact?

Goede ideeën, aanmeldingen en vragen zijn altijd welkom. De activiteitencommissie is bereikbaar via het volgende e-mailadres: activiteiten@hippisch-hattem.nl

Je kan de activitentencommissie volgen via de social media:

> Facebook: Hippisch Hattem

> Twitter: @activiteitenhh

Groeten!

Anne Bos, Danielle van ’t Ende, Charon Groeneveld, Cil Hoogers, Melanie Mulder, Elke van Renssen, Lorette Meijerink en Saskia Meulenberg