Definitieve startlijsten clubkampioenschap en de kantine gaat weer open

 

 
Komende zaterdag houden wij ons clubkampioenschap. Helaas een hele sobere editie vanwege alle maatregelen rondom het coronavirus, maar desalniettemin mooi om met elkaar op deze dag sportief de strijd aan te gaan. Wij kijken er naar uit.
 
Kijk hier alvast naar de Definitieve startlijst en kijk hier voor de lijst met vrijwilligers clubdag 2020.  We wensen jullie veel succes zaterdag.
 

Belangrijk is wel om goed de anderhalve meter afstand tot elkaar te houden binnen en buiten. Verder vragen we jullie om tijdens de dag niet langer dan nodig op de accommodatie te zijn en ook niet meer dan één begeleider mee te nemen. De prijsuitreiking is dit jaar alleen voor de ruiters (behalve natuurlijk voor de allerjongsten) en de nog aanwezige vrijwilligers.

 


 
Tijdens deze dag gaat de kantine voor het eerst weer open. Ook daar moeten we ons aan een aantal spelregels: spelregels kantine houden. Let vooral op de route die is aangegeven en op de plekken waar je kan bestellen en afhalen. Zitten kan alleen op de aangegeven plekken. De kantine zal voorlopig nog geen friet en snacks serveren.