Gemeentekampioenschappen KNHS/ FNRS Hippisch Hattem – 14 & 21 september 2019

Post to Twitter

Dit jaar zijn de gemeentekampioenschappen op 14 september voor de KNHS ruiters en op 21 september voor de FNRS ruiters!

Gemeentekampioenschappen KNHS | 14 september 2019:

Onze eigen wedstrijdrijdende leden en alle inwoners van de gemeente Hattem (met KNHS-achtergrond) zijn van harte welkom! De dag zal zoals gewoonlijk starten met de dressuur. Het is mogelijk om 2 proeven te rijden, beide voor promotiepunten, de eerste proef telt voor de gemeentekampioenschappen. De dressuur wordt verreden in de buitenbak voor de klassen B t/m Z. Helaas is het voor de klasse Z niet mogelijk om voor promotiepunten te rijden.

Na de dressuur wordt het springparcours opgebouwd voor de klassen BB t/m ZZ. Op deze wedstrijd is het wedstrijdreglement van kracht, te vinden op onze website. Uitslagen in de klasse BB tellen niet mee voor het gemeentekampioenschap. Wil je ook graag met een ander paard of pony een oefenrondje rijden of een andere hoogte springen, dan kan dat NA het springen voor de gemeentekampioenschappen voor €5 euro per combinatie. Aanmelden ook graag via onderstaand mailadres!

Ondertussen wordt de uitslag berekend en vindt aansluitend de prijsuitreiking plaats voor zowel de KNHS wedstrijd als de gemeentekampioenschappen.

Na afloop zal het springparcours blijven staan voor gebruik tijdens de lessen.

 

Gemeentekampioenschappen FNRS | 21 september 2019:
Deze dag is voor alle FNRS ruiters, voor alle Ponyvrienden, maar ook voor alle inwoners van de gemeente Hattem die geen lid zijn van een paardensportvereniging en/ of die nog nooit een officiële wedstrijd hebben gereden. Deze dag start met een springparcours en vervolgens wordt er omgebouwd voor de dressuurproef. Naast de gebruikelijke beoordeling wordt ook de tijd bijgehouden voor bepaling van het klassement.

Alle klassementen wordt opgemaakt op basis van 1 prijzenschaal, pony’s en (enkele) paarden gezamenlijk. Aansluitend is de prijsuitreiking, waarbij ook de eventueel behaalde diploma’s uitgereikt zullen worden.

Inschrijven:
Inschrijven KNHS via de mail: gemeentekampioenschap@hippisch-hattem.nl en is mogelijk t/m 3 september. Vermeld in de mail je combinatienummer (of je naam, naam van paard of pony) en klasse waarin je wilt rijden en voor het oefenspringen: de hoogte waarover je wilt springen.

Inschrijven FNRS via  Sonja of Thea van der Zwaag: info@stalvierwindstreken.nl voor niet-leden van onze club en is mogelijk tot 13 september. Dan graag de F-schaal/ springhoogte en de maat van je pony (A,B,C,D of E) doorgeven.

Inschrijfgeld te betalen op de wedstrijd: pony’s € 7,50 per proef/ parcours, paarden € 9,- per proef/ parcours. Oefenspringen € 5,- per parcours.

Groeten en tot één van de wedstrijddagen,

Saskia, Melanie, José en Mijke